Optreden

Met keuze tussen 30 en 60 minuten danstijd

 

Boek een buikdanseres 

Wil jij een spetterend buikdans optreden op bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest (dames) of een andere feestelijke gelegenheid?

Via het contactformulier of e-mail kun je contact met mij opnemen, zodat we samen kunnen toewerken naar een optreden die op je persoonlijke wens is afgestemd en zodat wij er samen een onvergetelijke moment van kunnen maken.

Bij elk optreden bespreek ik vooraf met jou welke lied of soort muziek je voorkeur heeft. Uiteindelijk bepalen we samen wat past bij jouw event!

DRINGEND VERZOEK
Het kost veel tijd om de choreo te bedenken en te oefenen, daarom het dringend verzoek om een optreden minimaal twee weken van tevoren te boeken.

Prijzen optreden:
Optreden met choreo van 2 nummers of mashup van ongeveer 8 minuten. Keuze nummers + vrij dansen met gasten van 22 minuten. Muziek in overleg.  Deze optie geldt alleen in DH en omgeving.

Totaal danstijd: 30 minuten.
Prijs: € 180,-

Optreden met choreo van 3 nummers of mashup, ongeveer 15 minuten. Keuze nummers/muziek in overleg + vrij dansen met gasten van 25 minuten.

Totaal danstijd : 40 minuten
Prijs: € 200,-

Optreden met choreo van 4 nummers of mashup, ongeveer 20 minuten + vrij dansen met gasten 30 minuten. Keuze nummers/muziek in overleg.

Totaal danstijd: 50 minuten
Prijs: € 225,-

Optreden met choreo van 5 nummers of mashup, ongeveer 30 minuten + vrij dansen met gasten 30 minuten. Keuze nummers/muziek in overleg.

Totaal danstijd: 60 minuten.
Prijs: 250,-

Ik ben in het bezit van muziekbox (gratis)
Ook apparaat met lichtshow-effect (extra kosten).

In overleg kan nog afspraken worden gemaakt voor extra’s tegen een meerprijs, bijvoorbeeld voor het entertainen van gasten (na het optreden) of een thema-event. Er kan ook een FIX-prijs worden afgesproken bij een evenement van langer dan 30 minuten.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten (bij meer dan 10 km).

 

vlinderdans
Ahillya belly dancer
Ahillya-belly-dancer

Ahillya: “Als docente vind ik het belangrijk om iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben. Daarom geef ik les in kleine groepen.”

Boek een buikdans optreden

Aanvraagformulier

3 + 4 =

Ahillya Danceschool

For both adults and children

 

vlinderdans
buikdanslessen voor jong en oud
logo
logo

Contact

Mob.: 06 42 61 33 47
info@ahillyadance.com

Contact Ahillya Dansschool

Semsschans 4
2728 HT Zoetermeer

Volg mij

Contactformulier