Buikdanslessen

Voor volwassenen en kinderen
bij Ahillya Dance Dansschool

Ahillya danceschool is een dansschool die is gespecialiseerd in het geven van buikdanslessen.

De buikdansschool richt zich op het geven van lessen aan volwassenen en kinderen en zowel voor beginners en gevorderden.

We zijn gestart met de lessen vanaf september 2021 in Zoetermeer. Meer informatie over de lestijden vind je in de in de agenda.

Ahillya dance workshop

Ahillya: “Als docente vind ik het belangrijk om iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben. Daarom geef ik les in kleine groepen.”

Boek een buikdans proefles

Aanvraagformulier

13 + 1 =

Ahillya Dance Dansschool

Leren buikdansen

Voor zowel volwassenen als  kinderen

Wat kun je verwachten?

Tijdens de buikdanslessen voor beginners maak je kennis met de diverse basisbewegingen. We leren stap voor stap de danstechnieken en ook om deze te isoleren en te combineren. Je maakt kennis met de diverse soorten muziek en leert hoe je hierop kunt bewegen. Je werkt aan je techniek, balans en lichaamshouding.

In de cursus buikdansen gaat het ook om het plezier in het dansen, zonder enige gêne. Door deze inspirerende oriëntaalse dans met exotische muziek en bewegingen leer je onvermoede mogelijkheden van je lichaam kennen. Eerst komen de basistechnieken aan bod en vervolgens ook choreografieën met eventueel ook attributen zoals een sluier en een stok. We starten met buikdans op beginnersniveau en werken toe naar een hoger niveau (gevorderden).

Wanneer en waar?
We starten met lessen vanaf september 2021 in Zoetermeer. Voor exacte lestijden ga naar de agenda. Op de Contact pagina vind je meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.

Wat neem je mee?
Neem een fles water mee. Er is een keuken aanwezig en er zijn ook plastic bekers voor als je het een keer vergeet.
Draag kleding waarin je makkelijk kan bewegen, geen strakke jeans of hele strakke legging. Een legging waarin je vrij kan bewegen en een t-shirt is makkelijk om mee te starten. Het is leuk als een buikdans shawl hebt, anders heb ik shawls voor je in bruikleen of te koop.

Proefles en beginnerslessen
Heb je interesse in het volgen van buikdanslessen en heb je niet eerder lessen gevolgd? Of heb je al enige ervaring en wil je je basis versterken? Dan zijn de buikdanslessen voor beginners geschikt voor jou.
Wil je meedoen aan de wekelijkse buikdanslessen voor beginners? Meld je eerst aan via het inschrijfformulier of direct per mail. Heb je nog niet eerder buikdanslessen gevolgd bij Ahillya danceschool? Meld je dan aan voor een *gratis proefles. *Lessen zijn gratis bij vervolgdeelname aan de lessen. Bij aanvang van de proefles wordt 7,50 in rekening gebracht die je terugkrijgt bij de aankoop van een strippenkaart.

Lessen voor gevorderden
Heb je al eerder lessen gehad en heb je interesse in het volgen van lessen voor gevorderden, meldt je dan aan via het contact formulier of mail.

Geen privéles
Per 1 april 2022 worden er geen privelessen meer gegeven. 

Prijzen

De prijzen van de lessen:
Losse les: € 7,50 per uur
Pakket van 5 lessen: € 30,-

LET OP: een strippenkaart is niet inwisselbaar tegen geld. Een gemiste les kun je ten alle tijde inhalen indien er een geldige en aantoonbare reden is.

vlinderdans
buikdanslessen voor jong en oud
logo

Buikdanslessen – videos

vlinderdans
logo

Contact

Mob.: 06 42 61 33 47
info@ahillyadance.com

Locatie Dansschool

Semsschans 4
2728 HT Zoetermeer

Volg mij

Contactformulier